Cégismertető

Marinizált hajómotor

Küldetésünk,   és   tevékenységünk,   kiváló   minőségű, takarékos, strapabíró diesel marinizált hajómotor, azok alkatrészei, és a hozzájuk szükséges folyamatos támogatás biztosítása ügyfeleinknek.
Az MT Marine Motors üzem minden igényt kielégít és minden szükséges berendezéssel fel van szerelve marinizált hajómotor gyártásra. Teljes mértékben megfelel a motorok alkatrészeinek gyártására, a motorok összeszerelésére és tesztelésére. Minden motor az összeszerelés után alapos minőségi és működésbiztonsági vizsgálatnak van alávetve. Csak ez után a minőségi átvétel után kerülhet „szállításra kész” státuszba. Gyárunk minden motor esetében garantálja a megbízhatóságot és minőségi kritériumok teljesítését.
Az MT Marine Motors céget létrehozó két fiatal alapító maguk is megszállott hajósok és diesel motor építők. Rendelkeznek mérnöki tudással, fémipari tervezési, megmunkálási tapasztalatokkal és vég nélküli elszántsággal, kitartással. Első diesel marinizált hajómotor saját maguknak fejlesztették és saját hajójukba építették be. Több, mint 6 év folyamatos fejlesztési munka, megállás nélküli tesztelés és sok-sok millió Ft. elköltött forrás eredményei lettek azok a motorok, amelyeket az MT Marine Motors márkanevet viselik.

Tevékenységünk

Küldetésünk,   és   tevékenységünk,   hogy   kiváló   minőségű, takarékos, strapabíró hajómotorokkal és a hozzájuk szükséges  folyamatos támogatással lássuk el ügyfeleinket.
Az MT Marine Motors üzem minden igényt kielégít és minden szükséges berendezéssel fel van szerelve, ezért folyamatos termelésre alkalmas. Teljes mértékben megfelel a motorok alkatrészeinek gyártására, a motorok összeszerelésére és tesztelésére. Minden motor az összeszerelés után alapos minőségi és működésbiztonsági vizsgálatnak van alávetve. Csak ez után a minőségi átvétel után kerülhet „szállításra kész” státuszba. Gyárunk minden motor esetében garantálja a megbízhatóságot és minőségi kritériumok teljesítését.
Az MT Marine Motors céget létrehozó két fiatal alapító maguk is megszállott hajósok és diesel motor építők. Rendelkeznek mérnöki tudással, fémipari tervezési, megmunkálási tapasztalatokkal és vég nélküli elszántsággal, kitartással. Első diesel motorjukat saját maguknak fejlesztették és saját hajójukba építették be. Több, mint 6 év folyamatos fejlesztési munka, megállás nélküli tesztelés és sok-sok millió Ft. elköltött forrás eredményei lettek azok a motorok, amelyeket az MT Marine Motors márkanevet viselik.

Az   MT   Marine   Motors   saját   motorfejlesztéssel,   saját gyártási kapacitással, és nagy hozzáadott értékkel rendelkezik. Mélységesen elkötelezett vevői megelégedettsége iránt.

Küldetés & Jövőkép

A  Megrendelőinknek   magas  színvonalú, kiváló minőségű, nagy teljesítményű marinizált hajómotorok at   szállítunk. Nagy   hangsúlyt fektetünk az műszaki tanácsadásra, és a vevői kapcsolattartásra.    Egyedi   igényekre nyújtunk megbízható megoldásokat. Munkatársainkkal, beszállítóinkkal együtt  dolgozunk,  hogy vevőink elégedettek   legyenek,   és nyugodt szívvel ajánlhassanak tovább.
Célunk,  hogy  Megrendelőink gond nélkül nyomhassák   a   gázkart,   nyugodtak lehessenek  a   fogyasztást   és megbízhatóságot  illetően.  Így juttatva őket   felhőtlen   kikapcsolódáshoz, felejthetetlen   élményekhez.   Nem megfeledkezve   a   folyamatos fejlesztésről   tesztelésről,  a mind jobb és   korszerűbb   marinizált hajómotor előállítását illetően.

Küldetés & Jövőkép

A  Megrendelőinknek   magas  színvonalú, kiváló minőségű, nagy teljesítményű hajó motorokat   szállítunk.   Nagy   hangsúlyt fektetünk az műszaki tanácsadásra, és a vevői   kapcsolattartásra.    Egyedi   igényekre nyújtunk megbízható megoldásokat.   Munkatársainkkal, beszállítóinkkal  együtt  dolgozunk,  hogy vevőink   elégedettek   legyenek,   és nyugodt szívvel ajánlhassanak tovább.
Célunk,  hogy  Megrendelőink gond nélkül nyomhassák   a   gázkart,   nyugodtak lehessenek  a   fogyasztást   és megbízhatóságot  illetően.  Így juttatva őket   felhőtlen   kikapcsolódáshoz, felejthetetlen   élményekhez.   Nem megfeledkezve   a   folyamatos fejlesztésről   tesztelésről,  a mind jobb és   korszerűbb   motorok   előállítását illetően.

Az üzem

Az MT Marine Motors motorfejlesztési és gyártási   telephelye   Nyugat-Magyarországon található, Nagykanizsán.   Az    üzem    minden    igényt  kielégít   és   minden szükséges berendezéssel   fel   van  szerelve,  ezért kifejezetten alkalmas folyamatos marinizált hajómotor gyártásra.  Teljes mértékben   megfelel   a   motorok alkatrészeinek   gyártására,   a  motorok összeszerelésére   és   tesztelésére.
Minden marinizált hajómotor az összeszerelés után alapos minőségi és működésbiztonsági vizsgálatnak van alávetve. Több órán keresztül történik  a speciális fékpadi beállítás sorozat, és terheléses teszt. Csak ez után a minőségi   átvétel   után   kerülhet „szállításra kész” státuszba. Üzemünk minden motor esetében garantálja a megbízhatóságot és minőségi kritériumok teljesítését.

A gyár

Az MT Marine Motors motorfejlesztési és gyártási   telephelye   Nyugat-Magyarországon található, Zalaegerszeg közelében.   Az    üzem    minden    igényt  kielégít   és   minden   szükséges berendezéssel   fel   van  szerelve,  ezért folyamatos  termelésre  alkalmas.  Teljes mértékben   megfelel   a   motorok alkatrészeinek   gyártására,   a  motorok összeszerelésére   és   tesztelésére.
Minden motor az összeszerelés után alapos minőségi és működésbiztonsági vizsgálatnak van alávetve. Csak ez után a minőségi   átvétel   után   kerülhet „szállításra kész” státuszba. Gyárunk minden motor esetében garantálja a megbízhatóságot és minőségi kritériumok teljesítését.

Kutatás és Fejlesztés

Az   MT   Motors   saját   motorfejlesztési kompetenciával rendelkezik. Fejlesztési tevékenységünkhöz   a    legmodernebb  számtógépes   3D   CAD   tervezési   és méretezési rendszert   használjuk.    A prototípusok    elkészítéséhez    CAM rendszerben   programozzuk   fel az alkatrészeket,   illetőleg   számítógépes vezérlésű,  több  tengelyes  megmunkáló központokon végezzük   a  gyártásukat. Ennek is köszönhető, hogy az MT Motors marinizált hajómotor ok kifejezetten megbízhatóak,   rideg környezetben   is megállják   a helyüket, hiszen   az alkatrészek   és   a részegységek   ezred  mm   pontosságú méretekkel rendelkeznek.
A mérnöki és technológiai tudásunkat ötvözzük az elkötelezettségünkkel, és folyamatosan finomítjuk tengeri erőforrásainkat. Jelentős összegeket áldozunk új megoldások, lehetőségek kutatására, ezért a részegységeink folyamatosan megújulnak, a megbízhatóságuk tovább növekszik.  Marinizált hajómotor kínálatunkat folyamatosan tovább fejlesztjük, új utakat keresünk ügyfeleink igényei szerint, egyedi megoldásokat fejlesztünk ki, majd azokat adaptáljuk a szélesebb vevői rétegek számár is.

Kutatás és Fejlesztés

Az   MT   Motors   saját   motorfejlesztési kompetenciával rendelkezik. Fejlesztési tevékenységünkhöz   a    legmodernebb  számtógépes   3D   CAD   tervezési   és méretezési   rendszert   használjuk.    A prototípusok    elkészítéséhez    CAM rendszerben   programozzuk   fel   az alkatrészeket,   illetőleg   számítógépes vezérlésű,  több  tengelyes  megmunkáló központokon  végezzük   a  gyártásukat. Ennek is köszönhető, hogy a motorjaink kifejezetten   megbízhatóak,   rideg környezetben   is   megállják   a helyüket, hiszen   az    alkatrészek   és   a részegységek   ezred  mm   pontosságú méretekkel rendelkeznek.
A mérnöki és technológiai tudásunkat ötvözzük az elkötelezettségünkkel, és folyamatosan finomítjuk tengeri erőforrásainkat. Jelentős összegeket áldozunk új megoldások, lehetőségek kutatására, ezért a részegységeink folyamatosan megújulnak, a megbízhatóságuk tovább növekszik.  Motor kínálatunkat folyamatosan tovább fejlesztjük, új utakat keresünk ügyfeleink igényei szerint, egyedi megoldásokat fejlesztünk ki, majd azokat adaptáljuk a szélesebb vevői rétegek számár is.
© 2017 MT Marine Motors. All Rights Reserved.

Copyright © SolenoStudio.com

MT Marine Motors
Diesel hajómotor gyártás

Gyártómű
Magyarország
H-8800 Nagykanizsa
Nagyrác utca 32. (Székhely)

Elérhetőségeink:
Tel. (HU): +36 70 371 0670
E-mail: info@mtmarinemotors.com